visor i ditt hår och poesi i dina sår

jag har halsfluss. kul att jag fick jättestora (och då menar jag gigantiska) piller att svälja när jag inte ens kan svälja saliv. haha. väldigt kul också att jag missar festen ikväll. en annan sak som också är lite skrattretande är att förra gången jag hade halsfluss hade jag det fem gånger i rad för jag blev immun mot medicinen och chansen att det händer igen är ganska stor.


du tror du läser mig som en öppen bok
sanningen är att jag låter dig bara läsa några få kapitel
(det finns så mycket mer)

give me something i can't destroy

påsklovet har varit bra :D:D bäst var jossans fest, min födelsedag och heat.
image20
tiger lou är kung. rasmus kellerman är underbar. hans fru, även känd som

firefox AK är ju inte så dålig hon heller.. så tillsammans kan det väl inte bli

annat än riktigt riktigt bra? deras duett, Winter rose, är lätt dagens låt.
dagens bild blir jakobs morgonpose :* och dagens klädsel: mjukisbyxor <3 haha


det spelar ingen roll

"jaa sophia du är ju dig själv upp i dagen..."
- om ingen hade uppfunnit hjulet så hade inte pensionärerna haft rullatorer utan fått gå med bara metallställningar.
- men sånna finns det ju redan, gåstolar!
- jaa, tror du att det är de mindre utvecklade som använder dom?jag tror jag är i större behov av dig nu än jag någonsin innan har varit, varför ska det hända just när du är som längst borta? jag försöker balansera ensamheten, men min sårbarhet blir bara större och större. din och min tidigare existerande okomplicerade tillvaro känns onåbar och jag skrämmer upp mig själv och jagar in mig själv i hörn där jag aldrig kommer hitta mina borttappade smultronställen. mina hjärnspöken är just nu väldigt billiga om någon skulle vara intresserad av ett litet tillskott i familjen, de är hängivna och diskreta, men har de någon gång stört din ro kan du vara säker på att de kommer tillbaka när du minst anar det och liksom bryter ner ditt mentala immunförsvar. 


busby berkeley dreams

allt kan inte bli bra. jag vet. och de mindre bra sakerna måste man nog bara ge lite tid. så att tid blir acceptans. men jag vill inte acceptera. visst, fötter går åt fel håll, ord blir fel, missförstånd följs av missförstånd och ett framsteg blir ett bakslag, varma kramar och blickar blir plötsligt kalla, människor försvinner ur våra liv, ibland föralltid och ibland bara för ett tag. ingenting stannar förevigt. som jonas gardell säger, vi är tillfälliga gäster i varrandras liv.
(får jag vara gäst i ditt liv ett tag? jag vill veta allt om dig, lära känna dig bit för bit. jag vill veta vilka bussar du brukar åka med, vilken färg din tandborste har, vill veta hur du andas när du sover, vad du drömmer om, vill vara en del av dina drömmar. jag vill veta vad du sjunger i duschen, jag vill vara en så bra vän att du kan säga allt till mig och jag kommer fortfarande vilja vara din vän. jag vill känna dig så bra att det kryper sensationer längs ryggraden så fort jag ser dig, så bra att varje gång du ler vet jag exakt hur mycket av dina tänder som syns, vet exakt vilka muskler du använder när du skrattar.)
jag önskar livet vore tillräckligt för att hinna göra allt jag vill, för att hinna se allt jag vill se, tillräckligt för att hinna krama alla jag vill krama. det finns så många måsten. jag hatar måsten. "måste gå i skolan, måste jobba, måste skärpa dig, måste tänka långsiktigt, måstemåstemåste" jag är så rädd att missa saker som kanske skulle varit de bästa sakerna i mitt liv.jag saknar kent..  saknar känslan som snabbt sprider sig i hela kroppen när jocke sami martin och markus går upp på scenen för första, andra och tredje gången samma kväll. saknar februarikonserterna mer än novemberkonserten.. saknar allt.


cycling trivialities

jag boostar mitt ego och äter choklad i ett försök att trolla bort alla jobbiga tankar för en stund. "du gör mig hel" betyder också "du lämnar ett hål när du går".
hittar inte riktigt min plats i pusslet men jag antar att min bit alltid kommer vara trasig i ena kanten, det är något man får lära sig leva med.
allt är som det brukar men inget är som förut. allt verkar sluta med magplask och om någonting mer försvinner nu är jag rädd att falla och kanske aldrig landa igen. jag går omkring i något sorts drömtillstånd ikväll med musik i öronen, fina sms i mobilen en aldeles för stor teeshirt på mig och en konstig känsla i magen.
jag inbillar alltid mig själv att ipren och choklad hjälper mot allt men jag har kommit på att det är inte riktigt sant.
en del människor förvirrar mig, saknaden av medkänsla i dem gör att deras existens förvärrar vardagen för alla som finns runt omkring.
hur svårt är det egentligen att bara vara snäll?
man behöver inte ens vara snäll, bara låta bli att vara elak.
ge någon en kram, le lite, säg hej, skicka ett sms, 
försök få människor att känna sig viktiga och behövda.
jag tycker vi har alldeles för lite sånt här på svenska gator:
http://youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4lova mig att krama minst två personer imorgon, ok?

du är det roliga i hasch

dagens musiktips: anna järvinen, maximo park, loney dear och tiger lou
dagen roligaste: filippa bark! och björn gustavsson.

- Gråter du?
- Nej, tvärtom.
- Va? Suger du upp vatten med ögonen?!

håkan hellströms nya singel är otroligt bra! jag är imponerad.

februari är redan slut. ska det verkligen vara så att när man vaknar första morgonen i första vårmånaden så har vintern återvänt? jag tror inte det. men idag är det iallafall snö ute igen. vädret har fått sig en törn av våran förstörelse och nu säger det emot. förvirrar oss och fryser ner oss, bränner upp oss och blåser bort oss. egentligen är vår enda begränsning himlen och den är så långt över oss att ögat inte kan se dess slut. jag undrar om stjärnhimlen skulle sakna oss om vi lämnade den lika mycket som vi skulle sakna den om den lämnade oss. 


image9image10
(je suis la pluie et tu es mes gouttes)
hoppas ni förstår franska för den meningen är det finaste i dagens inlägg och den blir inte riktigt lika fin om man översätter den.

RSS 2.0