moving on to better things

nu har det blivit dags för plan B.
en del av den planen är nog att lägga ner det här med att försöka blogga...
ett tag iallafall. det är nog bäst så verkar det som. hejdå
(jag finns på bilddagboken och mobilen om ni saknar mig)

whirlwind

jag har panik. har varit hur lugn som helst innan men nu kom jag på att oj, det är ju imorgon efter skolan vi åker!!!!! måste packa, hitta mitt pass, min sovsäck och min hjärna samtidigt som jag måste sova länge och gott inatt = en ekvation som inte går ihop sig på något sätt. men det löser sig nog. på något sätt... för er som inte visste det så är det alltså till hultsfredsfestivalen vi åker imorgon. hoppas jag hittar bra konsertkompisar, har en känsla av att dom jag ska åka med inte vill se riktigt samma artister som jag. en grej jag lovat mig själv är att jag inte ska missa några band pga fylla. åker man på festival ska man se konserter och ha kul, inte ligga däckad i nåt tält hela dagarna... igår fick jag ett sms där det stod att avsändaren hade ångrat sig, och skulle till hultan ändå. hoppas det inte är för min skull han åker dit. då blir det jobbigt och jag ska inte ha det jobbigt, jag ska ha det bra! om du ska dit så ring eller smsa mig! 070 678 80 13 :) vi ska bo typ 16 pers i två små husvagnar.. kan bli intressant haha. nu har jag egentligen inte tid att sitta här mer men jag känner att jag måste berätta lite om förra veckan... lite kort kan man säga att måndag till fredag gjorde jag det här: pluggade, tittade på balen, hade ännu en halvdålig kväll i vetlanda (jag ska aldrig mer åka dit med förväntningar), var i linköping med emelie och carro, sov hos emelie, grattade studenter, hade askul. sen i lördags åkte jag och min nyfunne vän johannes till linköping på gbg vs. sthlm. det var fint!


sommarens första festival

siesta får 4 av 5 toasters, kanonkul!
(hoppas inte ni missat björn gustavsson som benjamin i morgonsoffan)
underbart fint väder men iskalla nätter. bodde i varmaste campet, solen stekte sönder oss även i skuggan kändes det som. träffade en tjej som stalkat mig i mer än ett år, läskigt. varför liksom? men hon var söt.
första kvällen hittades i ett partytält en kille med charmig dialekt, ljusblå solglasögon och fina händer att dela ganska mycket tid med men sista natten innehöll mest en musikalisk emil-i-lönneberga-söt kille med rufsigt hår och glugg mellan framtänderna. hade sömnbrist, matbrist och duschbrist. det blev även en del alkohol, dansdansdans, kramar, skånska, göteborgska, smutser, sms, klotter, peppmusik, nya kompisar, gamla kompisar, smeknamn osvosvosv. mycket bra livemusik blev det också. jag hade tur. jag, linus, hannes och tre till fick komma upp på scenen under rubies sista låt!!!!! dansade sjöng och hånglade haha. kändes lite overkligt. och jag fick niccokicks plektrum, det försvann ioförsig under natten men det gör inge'.

konserter jag såg:
vapnet
(längst fram under "thoméegränd, sen var jag nöjd)
anna järvinen
(masssssa folk i liten lokal)
rubies
(nästan ingen publik, men som sagt, inget man glömmer i första taget)
radio dept 
(lyssnade från långt håll, men åh vad fina dom är!!!!!!)
familjen
(näradödenupplevelse när vi trillade i publikmassan, jag skrek men blev räddad av en bob marley look-a-like, lite kentminnen och det var fint och det snurrade verkligen i min skalle)
moto boy
(åh vad han är snyggggggg. galet. och bra också)
hästpojken
(saknade poplars men helt ok konsert!)
looptroop rockers
(nja.. coola men inget för mig riktigt. gick tillbaka till hästpojken efter en låt)
first floor power
(oväntat bra)
kristian anttila
(lycka! dans med malin. och efter konserten blev snack och kramar.
ett kärt återseende helt enkelt.)
håkan hellström
(svårslaget.)
niccokick
(lätt en av bästa konserterna)
firefox AK
(mest trångt som fan och jag tittade efter rasmus kellerman aka tiger lou hela tiden. jag såg honom inte.)
vienna heat
(som vanligt. inget speciellt men bra)
florence valentin
(pokerkväll i vårbygård va nice)
josé gonzaléz
(finast på siesta! sol, kramar och josé. jag längtar till way out west)
vincent vicious
(sommarkänslor!)
johnossi
(såg typ två låtar, sen hade jag bättre saker för mig.) 
millencollin
(helt ok!)
jonas game
(bättre än väntat, lite kaxig dock)
those dancing days
(dansdans!)
moneybrother
(under storbildsskärmen vid midnatt med joel. bra helt enkelt)

RSS 2.0