fallna och pallade men vi var två

jagvillintesovaensamjaghatarattsovaensamjagsoverintegottnärjagsoverensam. seriöst, jag sover så mkt bättre om någon ligger brevid. efter tre nätter i rad med sovsällskap så har jag blivit bortskämd.

i fredagsnatt hamnade jag emelie och carro i vetlanda och det var väl inte meningen egentligen men det gjorde ingenting. i lördags tittade vi på studentbalen där och sen åkte vi buss till skirö med fulla skåningar som skrek om GPP. någon som kan gissa vad det betyder? ;P sen kom vi till ekbacken och gömde oss för poliser bakom lite träd. satt lite på stenar, såg fler eparaggare än jag nog någonsin gjort, var lite glad för att jag inte är som så många andra, lyssnade på e.m.d, pussades och dansade och det var svinkallt och halvmysigt. en bra grej var att en snäll kille med vit tröja betalade för oss :) han ångrade sig nog när han vaknade idag och märkte att 400:- var borta. hoppas han är rik och kommer ihåg att han gjorde en god gärning.

imorgon ska jag beställa biljett till way out west. fint. en annan fin sak är smset jag fick 15.01 idag. åh.


Men som allt annat brann kvällen ner till glöd
och jag såg sprickor i himlavalvet och gav mig iväg
Lämnade kvar minnet av hur du tog min hand
innan bomberna föll innan hoppet kom till sömns
Gav mig ett löfte om något högre, någon annanstans
"Om hur lång tid, i vilken famn, i vilket liv?!"
Jag tittade upp och jag såg flygplanen, eller var det svalor?
jag är tyst, här upphör spåren, boken stängs.


moving on to better things

nu ligger carro och sover i min säng. tror jag ska göra henne sällskap. vi har bastat, gjort ansiktsmask, hårinpackning, ätit jordgubbar och ananas och druckit goda drinkar : ) såhär bra borde fler torsdagar vara. imorgon blir det nog lite grill och chill i vårt nya hus och nästa onsdag blir det siesta :D

(i'm still with you)

i fredags fyllde albin 18 så då blev det lite fest hos honom :) det var lite vattenpipa, kramar, musik, knäppa presenter, vattensängar, missförstånd, kärlek, viskningar, prat, tårar, skratt, oboy, sång, bra folk och sånt men jag var hungrig_tjej för grillningen blev inte som vi tänkt oss så på hela dagen åt jag bara ett äpple och pencillin. jag har ont i halsen IGEN. dumma sjuksköterskor som strejkar så jag inte kan bli opererad. kommer antagligen få äta medicin hela sommaren också om jag inte opereras. vårdpersonal borde inte få strejka. efter vi vart hos albin sov jag, alex, anders, alle och jonathan hos mig och när dom åkt hem igår åkte jag med min lillasyrra ut till stallet och red i skogen med henne. jag red när jag var liten.. sen slutade jag gilla hästar och glömde bort hur mysigt det är att rida. i höstas red jag islandshäst och nu red jag igen. jag gillar det, och hästen var så himla snäll. en grej jag tänkt på ganska länge är att jag borde införa månadslöften.. jag ska bojkotta mina näst intill ouppnåeliga nyårslöften och ersätta dom med månadslöften som faktiskt går att hålla. jag vet redan vad jag ska ha för löften under juni.. nästa vecka ska jag och kalle beställa arvikabiljetter och nästnästa vecka är det siesta <3 idag har jag jobbat lite i vårat nya hus, smutser släpps som singel idag och det gör dagen lite bättre mitt i allt fönsterputsande och målande.

     

(hon hade planer, men hon lyfte inte. kanske hade hon för mycket att bära på. kanske behövde hon någon som blåste lite under hennes tunga vingar.)

för en lång lång tid

long time no blogging.. jag har ingen motivation. sen förra gången jag skrev har jag gjort kanske allt men kanske egentligen inget alls. valborg var bäst, stockholm var bra och årsdagen var sämst. men jag klarar mig. jag har väl inget val antar jag. livet är fullt av slut men varje slut är som sagt början på något nytt. sommaren har varit här på besök men idag verkar den ha hittat vägen hem igen. jag saknar värmen. (saknar din värme) idag fick jag mvg på engelska b muntliga nationella provet. lördagen började med ullared med alex <3 och slutade med sovande i carros säng efter en stundtals underbar och stundtals inte så underbar fest i vetlanda. vaknade med fetaste ångesten och ville helst stanna där i sängen hela dagen, eller kanske gå och lägga mig ute och sova i solen, ville iallafall inte åka hem. men det gjorde jag ändå whatsoever. det där ordspråket ni vet, borta bra hemma bäst.. det stämmer inte. jag lyssnar på körsbär genom sömnlösa nätter och dagdrömmer om kärleken som tycks gått på villovägar. det enda jag hittar är i mitt letande är sånt som på något litet sätt påminner om dig, som gör mig kär i en sekund och sedan mest besviken när jag inser att någonting saknas. och kanske ses vi aldrig igen. kanske ska aldrig våra blickar mötas igen och kanske är det bäst för oss båda att bara förbli minnen, att inte skapa nya minnen. jag vet inte. jag har oro i magen och hela huvudet fullt med hjärnspöken. imorgon har jag ytterligare två prov. ljusa kvällar som viskar löften om sommarnätter är bland det finaste som finns. nu är det inte långt kvar till sommarlovet (mitt sista :S) en sak som är värd att nämna är att jag har fått jobb. inte sommarjobb, utan ett riktigt. och jag ska börja på onsdag. hjälp.

image31


jag önskar jag vore en av dom som kan göra vadsomhelst, utan att få ångest och sånt dagen efter. önskar att min tankeverksamhet kunde halveras så jag kunde fokusera på andra saker.

RSS 2.0